INTERIEURADVIES VOOR UW BEDRIJF

Sluit de huidige inrichting niet aan bij wat u wilt uitstralen met uw bedrijf?
Bent u een startende ondernemer en wilt u een eigen huisstijl doorvoeren in uw bedrijfsinrichting?
Of is uw bedrijfs- of kantoorpand gewoon toe aan wat anders?
Ook over het interieur van uw bedrijf mag u niet piekeren..

Een interieur dat past bij het bedrijf brengt een goede sfeer en is het perfecte visitekaartje voor uw klanten. Een mooi bedrijfsinterieur zorgt ook voor een goede sfeer op de werkvloer. Dit is belangrijk voor uw medewerkers en u, aangezien hier de meeste tijd wordt doorgebracht.
Op zoek naar naar een interieur dat weergeeft waar u voor staat als bedrijf en waar zowel klanten als medewerkers zich prettig voelen? Ook voor zakelijke klanten sta ik graag klaar om mee te denken in een stijlvol interieurontwerp!

Proces

Er kan altijd telefonisch of per mail een afspraak met mij gemaakt worden voor een kennismaking, om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Door bij uw bedrijf af te spreken kan ik de ruimte(s) zien, ideeën opdoen en kijken naar mogelijkheden. Het kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend. Zijn de ideeën en mogelijkheden naar wens en wordt besloten samen te werken? Dan ontvangt u een offerte op basis van hetgeen dat er is besproken. Zodra deze akkoord is, ga ik aan de slag met het ontwerp. 

Is het ontwerp klaar? Dan plannen we een afspraak zodat ik mijn ontwerp kan presenteren aan uw bedrijf.
Waar wenselijk geef ik daarnaast graag uitleg, tips en adviezen om met de uitvoering aan de slag te gaan. Ook bij de uitvoering van het interieurplan bied ik, in samenwerking met specialisten op het gebied van interieur, graag een helpende hand. Zo wordt u, waar wenselijk, geheel ontzorgd.

Tarieven & looptijd

Voor zakelijke opdrachten werk ik met offertes op maat.
Neem voor meer informatie hierover gerust contact op, zodat we samen kunnen bespreken wat ik voor u kan betekenen. 

De looptijd van een project wordt gezamenlijk besproken. Deze is o.a. afhankelijk van de grootte van het project, uw wensen/eisen en eventuele levertijden van te bestellen producten en/of diensten. Tijdens ons kennismakingsgesprek kunnen concrete afspraken gemaakt worden over een einddatum voor het project.