WERKWIJZE

WAT MAAKT NOU EEN PASSEND INTERIEUR?

In een goed interieur voel je je thuis.
Dit lukt het best wanneer je huis past bij hoe jij leeft. Mis jij dit? Dan kan dit met je huidige interieur te maken hebben. 
Een goed interieurontwerp is praktisch, comfortabel en naar wens. Soms kun je met een kleine aanpassing al een groot verschil maken!
De betrokkenheid van jou als klant  is erg belangrijk in het ontwerpproces. 

Wanneer je de samenwerking aangaat met MVP interieuradvies & styling, dan weet je waar je aan toe bent. Ligt je vraag niet binnen één van de standaardpakketten, dan behoort een op maat gemaakte offerte ook tot de opties! Zakelijke klanten verwijs ik naar de pagina 'zakelijk'. 

1. KENNISMAKING

Om een beter beeld te krijgen van wie ik ben en wat ik doe, kom ik graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we de wensen en wat ik voor je kan betekenen. Tijdens dit gesprek is het belangrijk dat jij je er prettig bij voelt. Bij een goede klik van beide kanten maak ik wat foto’s van de ruimte en meten we deze in. Door bij jou thuis af te spreken kan ik de ruimte(s) zien, ideeën opdoen en al kijken naar mogelijkheden. 

2. OFFERTE

Aan de hand van ons gesprek maak ik een passende offerte op basis van hetgeen dat er besproken is. Een interieurontwerp is maatwerk, iedere opdracht is uniek, wat zorgt voor verschillende prijzen. Zodra deze akkoord is, ga ik aan de slag met het ontwerp.

3. INTERIEURONTWERP

Er kan veel meer met de ruimte dan dat je in eerste instantie zou denken. Op basis van onze gesprekken, de wensen en de eisen maak ik een ontwerp van de ruimte. Hoe dit ontwerp eruit komt te zien hangt af van welk pakket er gekozen wordt voor de uitvoering. 

4. UITVOERING

Nadat het interieurontwerp is afgerond, plannen we een afspraak zodat ik deze kan presenteren. Ik neem het plan mee met daarbij alle echte materialen. Hierdoor krijg je een nog mooier beeld van het ontwerp. We nemen alles stap voor stap door. Het plan is tot in de laatste details uitgewerkt. Waar wenselijk geef ik je daarnaast graag uitleg, tips en adviezen om met de uitvoering aan de slag te gaan. Heb je gekozen voor een 3D-plattegrond? Dan is het zelfs mogelijk om te ‘wandelen’ door het ontwerp!