INTERIEURADVIES PAKKETTEN

ONTDEK MIJN AANBOD

INTERIEURONTWERP BASIS

Je hebt vragen over jouw interieur, ideeën, maar komt er net niet helemaal uit? Dan is dit pakket iets voor jou! Met dit pakket kan jouw huidige interieur, zonder al te veel aanpassingen, een nieuwe uitstraling krijgen. Dit wordt gerealiseerd aan de hand van kleur- en stylingadvies. Wat ik voor je zal uitwerken is:
Moodboard
Sfeerbeelden
Kleuradvies
Stylingadvies

Prijs: 395,00 per ruimte* 

INTERIEURONTWERP 2D

Toch net wat meer nodig dan alleen kleur- en stylingadvies? Wil je een nieuwe inrichting, maar kom je er zelf niet helemaal uit? Dan is dit pakket iets voor jou! Met dit pakket ontstaat een nieuw interieur en krijg je naast het kleur- en stylingadvies ook een plattegrond, meubelindeling en materialenplan. Dit kan met je eigen meubels of ik kan hierin advies geven voor nieuwe meubels.

Wat ik voor je zal uitwerken is:
Moodboard/sfeerbeelden
Plattegrond (2D)
Kleuradvies
Stylingadvies
Meubelindeling
Materialenplan (stoffen, vloer, deuren, raambekleding, behang, etc.)

Prijs: 595,00 per ruimte*

INTERIEURONTWERP 3D

Heb je een nieuwe of bestaande woning waarbij je een compleet interieuradvies kunt gebruiken? Door te kiezen voor dit pakket wil je graag een compleet nieuw interieur met het best uitgewerkte advies. Je wordt volledig ontzorgt en ik sta tevens voor je klaar om bij de uitvoering de puntjes op de 'i' te zetten.


Wat ik voor je zal uitwerken is:
Moodboard/sfeerbeelden
Plattegrond (3D)
3D impressies
Kleuradvies

Stylingadvies
Meubelindeling
Materialenplan (stoffen, vloer, deuren, raambekleding, behang, etc.)
Verlichtingsplan (sfeer)

Prijs: 795,00 per ruimte*

TIP:
Bij een 3D-ontwerp krijgt u ook een video. Dit betekent dat u virtueel door het ontwerp kunt 'wandelen' waardoor u een unieke weergave van de ruimte krijgt. 

MONDELING INTERIEURADVIES

Geen uitgebreide adviezen nodig?
Wel een specifieke vraag?
Of gewoon inspiratie en tips nodig?
Dat kan, ik help je graag op weg!
Prijs: 60,- per uur

Na het mondelinge advies toch geïnteresseerd geraakt in het afnemen van een pakket? Bij afname van een pakket na mondeling advies ontvang je €50,- korting op één pakket (m.u.v. het basispakket).


EXTRA OPTIES

LICHT- EN ELEKTRAPLAN MET ADVIES LICHTPUNTEN EN ARMATUREN

Een interieurplan begint met een goed lichtplan. Licht kan de ruimte maken of breken. Er bestaan verschillende soorten verlichting: van basisverlichting tot indirecte, functionele, sfeer- en decoratieve verlichting. In de interieurpakketten is de sfeerverlichting standaard meegenomen. Vooral bij nieuwbouwwoningen of verbouwingen sta je soms voor lastige keuzes. Waar komen de spots? Welke stopcontacten moeten geschakeld worden? Denk hierbij aan railspots om een kast uit te lichten, inbouwspots boven het kookeiland of opbouwspots als het plafond geen inbouwspots toe laat.

 

Prijs: €175 per ruimte*

PERSONAL SHOPPING

Hou je van interieurshoppen maar vind je het moeilijk om keuzes te maken betreft jouw interieur? Of vind je het gewoon fijn dat er een interieurstylist met je meegaat? Er zijn zoveel mooie dingen te koop. En dan al die kleuren, hoeveel tinten zijn er wel niet van een kleur.. Misschien zoek je alleen een bank en lukt dat gewoon niet.

Ik ga graag met je op pad om je hierbij te adviseren. Dan ga ik met jou op zoek naar dat wat bij jou past. We gaan naar winkel(s) in de die jij leuk vindt of die ik voorstel. Je geeft aan waarnaar je op zoek bent. 

Prijs per dagdeel van 4 uur: € 250

STYLING AAN HUIS

We komen bij je aan huis met een bus vol accessoires om de ruimte in te richten en af te stylen. Zo wordt het hele plan tot in de puntjes afgerond. 

Prijs na afname interieurpakket: je betaald de de accessoires & een eventuele kilometervergoeding

Prijs zonder afname interieurpakket: je betaald de kosten van mondeling advies 
om de wensen te bepalen, de accessoires & een eventuele kilometervergoeding

Ligt je vraag niet binnen één van de standaardpakketten, dan behoort een op maat gemaakte offerte ook tot de opties! 

Zakelijke klanten verwijs ik naar de pagina 'zakelijk'. 


Belangrijk om te weten

*Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
*Prijzen gelden voor een ruimte van gemiddelde grootte die ter plekke wordt beoordeeld. 
*Bij een afstand groter dan 15 km vanaf mijn woonadres wordt een kilometervergoeding gevraagd van 0,30/km.